TF-es sikerek az alpesi sí és snowboard MEFOB-on
2024. február 19.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Összesítettben második helyen végzett a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem csapata a franciaországi Puy-Saint-Vincent-ban megrendezett alpesi sí és snowboard MEFOB-on.

Immáron harmadik alkalommal rendezték meg a sízők és hódeszkázók magyar egyetemi és főiskolai bajnokságát (MEFOB), amelyen a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem is képviseltette magát. A versenynek – amelyen rekordszámú (47) versenyző vett részt 13 hazai egyetemről – a páratlan szépségű Puy-Saint-Vincent adott otthont.

A mieink újfent bebizonyították, bármilyen sportágban állják a sarat, sőt! Az összes versenyszámot nézve – alpesi sí szlalom, snowboard szlalom, óriás-műlesiklás, snowboard óriás-műlesiklás – a legeredményesebb férfi versenyző Balázs Bence Zsombor, a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem hallgatója lett, aki minden versenyén, vagyis snowboard szlalomban és snowboard óriás-műlesiklásban egyaránt elsőként ért célba. A szintén TF-es Osváth Norbert e tekintetben a 3. helyet szerezte meg két ezüstéremmel, amelyet ugyancsak snowboard szlalomban és snowboard óriás-műlesiklásban nyert.

A hölgyek között összesítettben a dobogó legfelső fokára Takács Bettina, a TF hallgatója állhatot fel, aki snowboard szlalomban és snowboard óriás-műlesiklásban is az élen végzett. A Bakos Lucával és a Molnár Annával kiegészülő ötfős TF-csapat pedig összesítettben a második helyet szerezte meg.

Az eredményeket itt böngészhetitek.

Fotó, forrás: MEFS

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!