Bírálóknak

Üdvözöljük a XXXIV. OTDK Testnevelés- és Sporttudományi Szekció honlapján. Köszönjük, hogy elfogadta felkérésünket, ezzel is támogatva a TDK mozgalmat, elismerve a hallgatók munkáját. Az alábbi pár sor célja a bírálói munka megkönnyítése és gyorsítása. 

  • A bírálótanár neve nem kerül nyilvánosságra, csak a bírálati eredmény. 
  • Minden pályamunkát két független bíráló értékel. A szervezőbizottság indokolt esetben (pl. ha a két bírálat pontszáma jelentősen, legalább 25 ponttal eltér egymástól) harmadik bírálót is felkérhet. Ebben az esetben a három bírálati pontszámból a két közelebbi érték átlaga adja az eredményt. 
  • Az írásbeli bírálat során maximum 50 pont szerezhető. A végső eredményt 50%-ban az írásos pályamunka bírálata és 50%-ban az előadás értéke adja meg.
  • Amennyiben a két írásbeli bírálat átlagpontszáma nem éri el a megszerezhető pontok 20 %-át, a dolgozat nem kerül bemutatásra. A bírálat tartalmaz egy rövid szöveges értékelést is.
  • Kérjük, hogy a pályamunkák értékelését az OTDT online rendszerében 2019. február 28-ig elvégezni szíveskedjen. 

Kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésre az alábbi e-mail címen: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Jó munkát kíván és a TDK-s hallgatók nevében köszöni támogató munkáját a konferencia szervezőbizottsága.

Projektek

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!