Felvételi vizsga

Tisztelt Felvételizők!

Nagy örömmel köszöntjük Önöket a felsőoktatási felvételi vizsgával kapcsolatos tájékoztató oldalunkon. Ebben az izgalmas időszakban a jövőjüket alakító diákokkal és családjaikkal találkozni mindig különleges élmény. Az idei évben is számos tehetséges és elkötelezett jelentkezővel találkozunk, akik ambiciózusan vágnak neki a felsőoktatási kihívásoknak.

Az intézményünk minden szempontból elkötelezett abban, hogy a felvételi folyamat gördülékenyen és igazságosan kerüljön lebonyolításra. Célunk, hogy minden jelentkező a saját képességeihez és érdeklődési területeihez leginkább megfelelő helyen folytathassa tanulmányait.

Reméljük, hogy a következő időszakban a felkészülés és a felvételi vizsga során is támogatni tudjuk Önöket. Kérjük, olvassák el figyelmesen az alábbi információkat, és keressenek minket elérhetőségeinken, ha bármilyen kérdés merül fel.

A személyes megjelenéshez kötött felvételi vizsgák időponjait a jobb oldali menüsorból tudja kiválasztani. Az adott időpont kiválasztását követően a felvételi vizsga díját (4000 Ft) elektronikus úton bankkártyával kell megfizetni.

Online PÓT felvételi vizsgák időpontja:

  • Edző alapszak Biológia teszt: 2024. április 27.
  • Osztatlan tanárképzés 10 félév (gyógytestnevelő tanár, testnevelő tanár) Biológia teszt: 2024. április 27.

Amennyiben mindkét szakot megjelölte, mindkét szakhoz tartozó tesztet ki kell töltenie!

A pontos időbeosztásról személyre szabottan e-meilben küldünk tájékoztatást. A teszt kérdései a Mozaik Kiadó 11. évfolyamos "A sejt és az ember biológiája " biológia tankönyve alapján kerülnek összeállításra.

Köszönjük, hogy részt vesznek a felsőoktatási felvételi eljárásban, és sok sikert kívánunk mindenkinek a közelgő  felvételi vizsgán!

Projektek

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!