;>
Archívum

2017. január

Húsz óra munka – naponta

Húsz óra munka – naponta

A múlt héten dr. Sós Csabát, a Testnevelési Egyetem Úszás és Vízi Sportok Tanszékének vezetőjét, a TFSE elnökét nevezte ki a Magyar Úszószövetség a válogatott szövetségi kapitányának. Ennek apropóján hosszabban nyilatkozott egyetemünk honlapjának az 59 esztendős szakember.

Megizzadtak a bírók

Megizzadtak a bírók

A játékvezetőknél az egyik legfontosabb szempont, hogy tartani tudják a lépést - írja a Nemzeti Sport. A sportnapilapnak a törökországi edzőtáborban nyilatkozott Dr. Sáfár Sándor, aki pár napja érkezett haza Belekből, ahol a legjobb magyar labdarúgó játékvezetők készülnek az idényre.

Remekelnek a futsalos lányok

Remekelnek a futsalos lányok

Női futsalban is nagyszerűen szerepel a TFSE: az NB II Nyugati csoportjában vitézkedő együttes jelenleg a második helyet foglalja el a tabellán, s csak rosszabb gólkülönbsége miatt szorul az éllovas Rubeola FC-Csömör mögé.

Meghívó könyvbemutatóra

Meghívó könyvbemutatóra

Ezúton szeretettel meghívjuk a Sport and Social Sciences with Reflection on Practice című tanulmánykötet ünnepélyes bemutatójára és az azt követő fogadásra.

Lépéshibát már garantáltan nem csinálok! - 75 éves Dr. Pavlik Gábor!

Lépéshibát már garantáltan nem csinálok! - 75 éves Dr. Pavlik Gábor!

Az elmúlt napok legvidámabb válaszát egyértelműen Dr. Pavlik Gábor, a 75. születésnapját január 29-én ünneplő tanár úr (professzor emeritus, az MTA doktora) adta, aki arra a kérdésre, hogy jár-e még kosarazni a régi csapattal a TF-en, habozás nélkül így felelt: "Persze, hogy járok, de az biztos, hogy lépéshibát már nem csinálok.“

Sok érdeklődő a TE Nyílt Napon

Sok érdeklődő a TE Nyílt Napon

Több mint 400 érdeklődő vett részt pénteken délután a Testnevelési Egyetem 2017. évi Nyílt Napján. Az egyetem iránt érdeklődők varázslatos jövőképpel és egy hasonló jelzőkkel illlethető múlttal találkozhattak, amikor oktatók, vezetők és a TE munkatársai bemutatták számukra az 1925-ben alapított egyetemet.

Eredményjelző: Magyar sport 2016

Eredményjelző: Magyar sport 2016

A Magyar Sporttudományi Társaság és annak Sportmenedzsment Szakbizottsága, valamint a Testnevelési Egyetem közös rendezésében az egyetem elhunyt kiváló oktatója, egykori dékánja, Nyerges Mihály emlékének tisztelegve rendezett nagy sikerű konferenciát - immár hagyományosan - 2017. január 26-án (csütörtökön) a Testnevelési Egyetem Hepp Ferenc termében.

Klasszis a TFSE kapujában

Klasszis a TFSE kapujában

Nagyszerűen szerepel a TFSE futsalcsapata az NB II-es bajnokságban, jelenleg a tabella második helyén áll. A nagy menetelés egyik fő letéteményese Szűcs Lajos, a korábbi háromszoros válogatott kapus, aki nagypályás futballkarrierje befejezése után sem tud elszakadni a labdától.

Gyalogos túranapok (Bakony)

Gyalogos túranapok (Bakony)

Választható gyalogos túranapok: „Utak a Bakony szívében” időpontja: 2017. május 13-14. (szombat, vasárnap).

A tábor minden BSc, MSc és MA szakon, minden évfolyamon felvehető a tavaszi félévben, nappali és levelező tagozaton is. Azok a hallgatók, akik a túrát a korábbi félévi tanulmányaik során teljesítették, részt vehetnek, de kreditet nem kapnak érte.

Tavaszi kenutúra (Bodrog)

Tavaszi kenutúra (Bodrog)

Időpont: 2017. május 6-7 (szombat, vasárnap)

Projektek

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!