;>
Archívum

2017. december

Hagyományt teremtünk: Szavazz az év csapatára!

Hagyományt teremtünk: Szavazz az év csapatára!

2018-tól kezdve a Testnevelési Egyetem minden évben a téli diplomaátadó ünnepségen öt kategóriában kihirdeti és díjazza a TE legeredményesebb sportolóit. A kategóriák győzteseiről egy öttagú kuratórium dönt. Egyet kivéve, ott a Te szavazatod dönthet arról, hogy ki, pontosabban kik lesznek a legjobbak. 

Sítábor (2. tájékoztató)

Sítábor (2. tájékoztató)

A második sítábori tájékoztató a 2018. évi kötelező sítáborokról, a nappali és levelező szakok számára.

Az év orvosa: dr. Komka Zsolt

Az év orvosa: dr. Komka Zsolt

Jelentős elismerésben részesült dr. Komka Zsolt, a Testnevelési Egyetem Egészségtudományi és Sportorvosi Tanszékének tanára. A 36 esztendős szakember félállásban a Városmajori Szívklinikán dolgozik kardiológusként, ahol az idén őt választották meg az év orvosának.

Európai Egyetemi Játékok 2018

Európai Egyetemi Játékok 2018

Az Európai Egyetemi Sportszövetség (EUSA) szervezésében jövőre negyedik alkalommal kerül megrendezésre Coimbra (Portugália) városában az Európai Egyetemi Játékok (EEJ) július 15-28. időszakban.

Tudomány: kettő az egyben

Tudomány: kettő az egyben

Megjelent a Testnevelés, Sport, Tudomány (TST) / Physical Education, Sport, Science (PSS) legújabb, harmadik száma, amely az eddig megszokottakhoz hasonlóan színvonalas és érdekes cikkek egész sorát tartalmazza.

Nyílt Nap 2018

Nyílt Nap 2018

Kedves Érdeklődők! A Testnevelési Egyetem Nyílt Napja a korábbi években tapasztalt hatalmas érdeklődésre tekintettel két alkalommal kerül megrendezésre. Az időpontok: 2018. január 25. (csütörtök) 13:00 és január 26. (péntek) 10:00.

Felhívás a 2017/2018-as vízilabda MEFOB-ra

Felhívás a 2017/2018-as vízilabda MEFOB-ra

Gyere, képviseld Te is a TF csapatát az idei vízilabda MEFOB-on! Várjuk minden korábbi vagy jelenleg is aktív lány és fiú vízilabdázó jelentkezését egyaránt, aki szeretne egy jó hangulatú csapat részese lenni, miközben Egyetemünket képviseli és még játszik is pár jó meccset.

Évzáró a TFSE-ben

Évzáró a TFSE-ben

A Magyar Testnevelési Egyetem Sportegyesülete hagyományteremtő céllal hívta össze a szakosztályok vezetőit, hogy egy vacsorával összekötött beszélgetés keretében zárja le az egyesület az évet. Az esten szinte az összes szakoszály képviseltette magát és nagy örömmel fogadták a meghívottak az új kezdeményezést.

Karácsonyi ünnep a TF-en

Karácsonyi ünnep a TF-en

Mécsesek keltette félhomályban gyülekeztünk a Hepp Ferenc teremben, hogy az immár több mint egy évtizedes szokás szerint egy szép karácsonyi műsor alkalmából készüljünk a közelgő ünnepre. 

Sikeres habilitációk a Testnevelési Egyetemen

Sikeres habilitációk a Testnevelési Egyetemen

Idén összesen négyen, korábban dr. Szelid Zsolt, majd az év végén újabb három oktató kapta meg a „habilitált doktor” címet a Testnevelési Egyetemen: Sáringerné dr. Szilárd Zsuzsanna, dr. Vingender István, valamint dr. Sterbenz Tamás.

Projektek

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!