Vár a Pannónia ösztöndíjprogram
2024. augusztus 26.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

A 2024/2025-ös tanév őszi félévétől újra várja a külföldre vágyó hallgatókat a Pannónia ösztöndíjprogram.

A Pannónia ösztöndíjprogramra jelentkező hallgatók vállalják, hogy rövid vagy hosszú távú mobilitások keretében képzésen vagy szakmai gyakorlaton vesznek részt a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetemmel (TF) szerződéses viszonyban álló külföldi felsőoktatási intézményben. 

Szintén fontos tudnivaló, hogy a Pannónia ösztöndíjprogram a külföldi tanulmányi és kutatási célú részképzést és szakmai gyakorlatot támogatja, míg a Pannónia tehetségprogram segítéségével a világ száz legjobb egyetemén tanulhatnak ösztöndíjjal a legtehetségesebb diákok.

A programra jelentkezők hosszabb (1-2 félév) és rövidebb távú (2-60 nap) kinttartózkodásra is pályázhatnak. Az érdeklődők jelenleg elsősorban európai egyetemekre jelentkezhetnek, ám lassanként bővül az Európán kívüli partnerek listája is. 

Az ösztöndíjprogramra jelentkezés feltétele aktív hallgatói jogviszony, illetve a nappali vagy levelező képzésben elvégzett minimum egy félév. pannónia ösztöndíjprogram

Bővebb információt az egyetem honlapján, illetve a hallgatói mobilitasi irodában kaphatnak az érdeklődők. A Pannónia ösztöndíjprogramról, a jelentkezés feltételeiről és menetéről ide kattintva olvashatunk többet.

Személyzeti mobilitások >>>

Hallgatói mobilitások >>>

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!