Újra itt az Élsport Mentorprogram a TF-en
2024. augusztus 21.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

A TF Sport Irodája által kiírt pályázat célja, hogy arra ösztönözze az élsportoló hallgatókat és az élsportban dolgozó, a TF-en tanuló szakembereket, ne csak a sportban legyenek sikeresek, hanem tanulmányaikban is.

A Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem (TF) Sport Irodája pályázatot ír ki az Élsport Mentorprogram elnyerésére élsportoló hallgatók és sportszakemberek részére a 2024/2025-ös tanév első félévére.

A program célja olyan hallgatók és szakemberek mentorálása, akik az élsportban végzett tevékenységük miatt különös figyelmet érdemelnek tanulmányi előmenetelük során.

A programban részt vevők támogatást kaphatnak annak érdekében, hogy legmagasabb szintű sportszakmai tevékenységük mellett eleget tudjanak tenni tanulmányi kötelezettségeiknek is.

Várjuk azoknak az élsportoló hallgatók, illetve az élsportban tevékenykedő sportszakemberek jelentkezését, akik az egyetem nappali és levelező munkarendű képzésben, alapképzésben, osztatlan képzésben vagy mesterképzésben vesznek részt, és aktív jogviszonnyal rendelkeznek.

Élsport Mentorprogram leírás >>>

Élsport Mentorprogram pályázati felhívás >>>

Jelentkezés >>>

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!