Fórum és sportnap a testnevelőknek

Bátonyterenye Önkormányzata és a Magyar Testnevelő Tanárok Nógrád megyei Egyesülete 2001. október 5-én "Bátonyterenye és körzete iskolai testneveléséről és diáksportjáról" címmel testnevelési fórumot rendezett Bátonyterenyén a Fáy András Szakközépiskola Szakiskola és Kollégiumban.

A fórumot dr. Balázs Ottó polgármester nyitotta meg. Szőke István Bátonyterenye Város Önkormányzata Oktatási Művelődési és Sportbizottságának elnöke, Bagyinszki Jenő az MTTOE Nógrád megyei elnöke és Tolnai Nándor a Nógrád megyei Diáksport Tanács titkára tartott vitaindító előadást.

A fórum után rendezték meg azt a sporttalálkozót, melynek keretében Nógrád megye hat város körzete pedagógusai vetélkedtek férfi labdarúgásban, női kosárlabdában, mix-röplabdában és tekében. A sportversenyek eredményhirdetését követően közös vacsorával, és baráti beszélgetéssel fejeződött be az egész napos rendezvény, melyet a Nógrád Megye Közgyűlésének elnöke Becsó Zsolt, Bátonyterenye Város Önkormányzatának elnöke Dr. Balázs Ottó, valamint a Bátonyterenyei Fáy András Szakközépiskola Szakiskola és Kollégium igazgatója Csank Csaba támogatott. – (Nógrád megyei Hírlap XII. évf. 231. szám 2001. október 4.)

Projektek

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!