Versenyek, vetélkedők, buli – május 8–9-én TF Napok!
2024. április 25.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Gyertek el minél többen május 8-án és 9-én, és varázsoljuk együtt felejthetetlenné az idei TF Napokat!

Évfolyamtalálkozók, sportprogramok, vetélkedők, sörolimpia, TF-kvíz – többek között ezek színesítik május 8-án és 9-én a TF Napokat, amelynek az intézmény új kampusza ad otthont.

Az egyetem dolgozói a belső kommunikációban már megjelentek alapján jelezhetik részvételi szándékukat, míg a hallgatók és a külsősök a Cooltixen válthatnak jegyet a méltán népszerű és közönségvonzó eseményre. Fontos tudnivaló, hogy a főbejáratnál zajló beléptetésnél mindenkinél legyen személyi és diákigazolvány!

A TF Napok élményét rengeteg program teszi még emlékezetesebbé. Évfolyamtalálkozók, évfolyambajnokságok, vetélkedők, színes és változatos sportprogramok, valamint beerpong várja a résztvevőket.

Május 8-án a hallgatók és a dolgozók csapnak össze különböző sportágakban. Lesz kispályás labdarúgás, 3x3-as kosárlabda, röplabda, sörváltó, teqball, tenisz, valamint az igazán merészek a techno jógát is kipróbálhatják. 

A versenykírást itt, at időrendet pedig itt találjátok.

Szereted a retró zenét? Akkor első nap csak neked szól minden dalunk! A Szeresd a Trashem csapata elhozza nekünk minden idők legnagyobb slágereit. Őket Dr. BRS követi, aki a cipőt is letáncoltatja rólunk.

A második napon sem fogunk unatkozni. Gyertek, egyetek és igyatok egy jót a hosszú munkanap után a Hinta teraszon! Próbáljátok ki magatokat sportversenyeinken is, dartsban, csocsóban, bokszban, pingpongban, sörpongban és szumóban!

Ez lesz az az este, ahol mindenki megtalálhatja kedvenc zenei stílusát. Híres DJ-k garantálják a jó zenét a tánchoz, vagyis nem csupán a sportversenyek alkalmával lesz szükség a jó lábmunkára. A latin hangulat után L. L Junior fog mindenkit táncra bírni, a legkitartóbbaknak pedig Purebeat szolgáltatja majd a jó hangulatot.

Aki pedig megéhezik vagy megszomjazik, nos, annak nem kell mást tennie, mint odamennie az italpulthoz, valamint a foodtruckokhoz, ahol széles streetfoodkínálatból válogathat.

A részletes programot itt találjátok!

Ne felejtsétek tehát: május 8-án és 9-én TF Napok, varázsoljuk együtt széppé! Vedd meg a jegyedet még ma!

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!