A Healthy Campus a Sport és Innováció Konferencián!
2023. október 5.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

A közösségi jólét és az egészséges életvezetés is szerepet kap a VI. Sport és Innováció Konferencián a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetemen.

A népszerű és idén már hatodik alkalommal sorra kerülő Sport és Innováció Konferencián is megjelenik a Healthy Campus-program, amelynek célja, hogy a lehető legtöbb színtéren fejlessze a hallgatók és az egyetemi közösség jóllétét és a campuson belül (is) támogassa az egészséges életvezetést.

Csütörtöki megnyitóján (12.20 és 12.50 között) a Sportmedicina Központ a TF aulájában bemutatja a jövőben a dolgozók és a hallgatók számára elérhető szolgáltatásokat, míg pénteken 9.00 és 10.30 között a II. számú kerekasztal témája az egészséges, mozgásban gazdag életmód kormányzati szintű támogatása lesz a C002 London teremben. Az eseményen részt vesz Révész Máriusz, az Aktív Magyarországért felelős államtitkára, dr. habil. Lacza Zsombor, a TF Sportmedicina Központ vezetője, Kocsis Árpád, a Budapest Sportiroda ügyvezetője, valamint dr. Babai László, a Magyar Életmód Orvostani Társaság elnöke, a beszélgetés moderátora pedig dr. Lacza Gyöngyvér, a TF Rekreáció Tanszékének vezetője, egyetemi docens lesz.

Fontos kiemelni, hogy a TF menzáján elérhető lesz a Sport-táplálkozástudományi Központ dietetikusai által összeállított Healthy Campus-menü.

A Healthy Campus a Sport és Innováció Konferencián 1

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!