Remekül „vizsgázott” a TF és a Berni Egyetem közös webináriuma
2023. május 31.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Május 23-án tartották a TF és Berni Egyetem idei közös, ingyenes webináriumsorozatának első állomását, amely majdnem „kitűnőre vizsgázott” a résztvevők körében.

A Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetemen (TF) és Berni Egyetem közös webináriumának középpontjában a munkahelyi fizikai aktivitás és mentális egészség állt. A résztvevők összesen 12 országból, Magyarországból, Írországból, Svájcból, Németországból, a Fülöp-szigetekről, Nigériából, Lengyelországból, Szlovákiából, az Egyesült Királyságból, Portugáliából, Olaszországból és Spanyolországból voltak jelen az online kiterjesztésű eseményen.

A szervezők megkérték a résztvevőket, hogy értékeljék a webináriumot. Az 1-től 5-ig terjedő skálán – amelyen az 5-ös jelentette a legjobb osztályzatot – ilyen osztályzatokat adtak a megkérdezettek:

Mennyire volt érdekes a szeminárium: 4,65
Mennyire volt inspiráló a szeminárium: 4,5

Az előadókat is értékelték egy 1-től 5-ig terjedő skálán, amelyen az „egyáltalán nem” volt a legrosszabb osztályzat, a „teljes mértékben” pedig a legjobb. Az előadók mindkét dimenzióban – szórakoztató/érdekes, illetve inspiráló – majdnem a legjobb osztályzatot kapták („többnyire”).   

Arra a kérdésre, hogy „Elégedett volt-e a webinárium minőségével, és jól hallotta-e az előadást?”, minden válaszadó igennel felelt. A további megjegyzések között olyanok szerepeltek, mint „Ez az egyik legjobb esemény, amelyen voltam”, „Elégedett vagyok azzal, ahogyan ezeket a témákat bemutatták”, „Érthető volt az információ” vagy éppen „Tökéletes volt a szervezés”.

Ezenkívül a résztvevők azt is elmondták, hogy meglehetősen elgondolkodtató volt a webinárium mondanivalója, jó volt látni, hogy a négy előadó négy különböző országból érkezett, továbbá, hogy jól megszervezték az eseményt, és alig várják az őszi folytatást.

A webináriumon négy előadót hallgathattak meg a regisztráltak: prof. dr. Claudio R. Nigget a Berni Egyetem, dr. Ivana Zubicsot a belgrádi Tesla Egyetem, prof. dr. Catherine Woodsot az írországi Limericki Egyetem, míg dr. habil. Bánhidi Miklóst, a Rekreáció Tanszék oktatóját a TF képviseletében.

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!