Támogatók, partnerek, kiállítók

Szakmai partner

Magyar Edzők Társasága (MET)

Támogatók

Külgazdasági és KülügyminisztériumMEFS

Kiállítók

GETGET Gyártó és Szolgáltató Kft.

Küldetésünk - Megértsük a beruházó és üzemeltető elképzelését, értsük a tervező szándékát, beleképzeljük magunkat a kivitelező helyzetébe, átérezzük a felmerülő nehézségeket. Összekapcsoljuk a szakértő mérnöki tudást, a legkorszerűbb technikát, a minőségi munkavégzést, a leghatékonyabb gazdasági szemléletet és a környezet iránti átfogó felelősséget.

Szolgáltatásaink - Számítógépes világítástechnika tervezés és látványtervezés / Kutatás-fejlesztési tevékenység, innovációs megoldások / Világítástechnikai korszerűsítések és megtérülési számítások / Projekt lebonyolítás, szaktanácsadás / Üzemeltetés

Termék fejlesztés- és gyártás a desing és high-tech megoldások területén egyaránt. Egy-egy szakterület legnagyobb szakértőivel közösen kutatunk és fejlesztünk, egyedi gyártásokat és megoldásokat hozunk létre, melyek végső soron sorozatgyártott termékekké válnak. Célunk, hogy a világítástechnikában Magyarországon és a tágabb gazdasági térségünkben is a megrendelők megbízható partnerként számoljanak a GET Kft-vel.

HKOSZHumánkineziológusok Országos Szövetsége

Szövetségünk célja a Humánkineziológusi szakma és szakemberek képviselése minden lehetséges fórumon, továbbá a sport szervezeti struktúrájában definiálni és elfogadtatni a Humánkineziológusi kompetenciákból adódó feladatköröket.

Szövetségünk olyan sporttudományi szakemberekből alakult, akik legalább annyi évet töltöttek igazolt sportolóként a pályán, mint amennyit az iskolapadban, kutatva a csatatéren történő események hátterét, történjen az bel- vagy kültéren; műanyag, salak, rekortán vagy füves borításon, esetleg a havon vagy vízben. Sosem elégedtünk meg azzal, amennyit az előadásokon hallhattunk, vagy azzal az edzéssel, amit kizárólag a sokéves tapasztalatokra alapoztak.
Felesküdtünk arra, hogy megtudjuk a lehető legtöbbet annak a plusznak a hátteréről, ami az élsportban, versenysportban gyakran a legtöbbet számító egy ezredmásodperc, egy milliméter előnyt eredményezi.

Az emberi test élettanának, a versenyzők sport-, terhelésélettanának és a sporttechnológiai eszközrendszerek teljes körű ismeretével és felhasználásával arra törekszünk, hogy a lehető legmagasabb szinten támogassuk, a sporttudományos háttér biztosításával, a sportolóinkat és edzőinket. Az antropometriai, élettani, biomechanikai, sportbiomechanikai mérések, és sportágspecifikus pályatesztek valamint az elemzések segítségével felmérhetjük, tesztelhetjük sportolóink ízületeinek, izmainak terhelését, terhelhetőségét, így időben észlelhetjük azokat az intő jeleket, melyek a későbbi sérülések indikátorai lehetnek. Utánpótlás korú sportolók élettani vagy statikai láncában megjelenő gyengeláncszemek ismeretében az egyénre szabott fejlesztésnek köszönhetően növelhetjük a „beválás” valószínűségét.

Az edzéselméleti háttér készség szintű ismeretének birtokában tanácsokat adhatunk az edzésperiodizációban, a különböző időszakokban alkalmazandó edzésterhelés adagolásában és a regenerációs technikák és technológiák megfelelő alkalmazásában. Nagy sikerrel kerülhetjük el így a túledzést, a túlterhelést, mely könnyen teljesítményromláshoz, sérüléshez, így a versenyek, mérkőzések elmaradásához vezethet.Fontos hangsúlyozni a preventív szemléletünket, hiszen azt valljuk, hogy könnyebb megelőzni egy esetleges sérülést, mint később kezelni azt, hiszen a 100%-os fizikális készen állás mellett a pszichés gyógyulásra is figyelni kell, és ez mindig hosszabb és összetettebb feladat.

Bízunk benne, hogy felkeltettük érdeklődését, és bizalommal fordul hozzánk sportszakmai tanácsért!

InnoriaInnoria

A Team Flow Rendszer a világon elsőként képes egy csapatban mérni és fejleszteni az együttműködési képességet. A termék mindezt agyhullám analízissel és valós idejű biofeedback tréningekkel éri el.

Az egyének és csapatok csúcsteljesítménye a mentális beállítódással, szinkronicitással összefügg. A Team Flow rendszerrel elkerülhető a nyomás alatti szétesés, javítja a figyelmet, a döntéshozatal minőségét, a csapategységet, gyorsítja a regenerálódást, csökkenti a stressz szintet. Az integrált AI coach automatikusan edzi a csapatokat, egyszerre akár 8 sportolót képes egymással szinkronizálni és elérni, hogy azok a pályán a legjobban teljesítsenek.

Csapatok mellett egyéni sportolók felkészítésében is alkalmazzák, világbajnoki és olimpiai felkészülésben jelenleg is használják.

Leisure Mater HGLeisure Master Kft.

Márkánk: HG Sport Technology

Termékünk: Hipergravitációs edzőöltözet

A HG Sport Technology a funkcionális sportöltözetek egy új generációja és az átlagos súlymellények jövőbeli alternatívája. Az innovatív rendszerünk a hipergravitáción alapul. Termékünkkel nemcsak a sportoló törzsi szakaszát, hanem a végtagjait is extra terhelés alá vonhatjuk!

A szilikon súlyok lágyak és rugalmasak, így az sportoló edzés közben is kényelmesen viselheti a ruházatot anélkül, hogy kárt tenne magában, vagy ellenfelében.

Nitro2O2tankfactory International Kft.

Márkánk: Nitro2

Termékünk: sportolók részére szánt oxigén alapú kiegészítők

Nitro2 energizáló oxigén termékek: Jobb teljesítmény – nagyobb állóképesség – fokozott izomerő – több energia az edzések és a versenyek közben.

Hozd ki magadból a legtöbbet a tiszta oxigén (99%) erejével! A Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) hivatalos álláspontja szerint, a teljesítményfokozáshoz használt inhalációs oxigén kiegészítők nem minősülnek tiltott szernek.

SkillDictSkillDict Zrt.

A hat éve működő SkillDict Zrt. a humán-erőforrás fejlesztési - képzési területen kimagasló szakértelemmel bíró vállalat, az elektronikus oktatás specialistája. Cégünk egy olyan modern digitális oktatási platformot fejlesztett ki SkillToolkit Live! néven, amely azoknak az embereknek felkészítésében is tud segíteni, akinek a munkájára jellemző az erős stressz, a gyors döntéshozatal kényszere, vagy akár a veszélyhelyzeti feladatellátás, amikor a nehéz pillanatokban is alkalmazásképes, működő emberi tudás szó szerint életbevágóan fontos. A platform segítségével a sportolók felkészítését az edzőik munkáját nagymértékben támogató interaktív, kompetencia alapú, adaptív tananyagok készíthetők igazoltan eredményes módszertani alapokon, gazdag multimédia tartalommal.

Web: skilldict.com

TeqballTeqball International Limited

Cégünk fő terméke a multifunkcionális Teq asztal, egy 100%-ban magyar innováción alapuló új sporteszköz, amely egyaránt alkalmas professzionális sportolók, valamint lelkes amatőrök számára is, akik technikai készségeiket, koncentrációjukat és állóképessüket fejlesztenék, vagy csak akítv kikapcsolódásra vágynak.

A Teq asztalon játszató sportok a teqball, teqvoly, qatch teqpong és teqis, illetve a parasportok (teqball, para teqvoly, para teqpong és para teqis). A Teq asztaloknak négy típusa van: Teq X, Teq LITE, Teq ONE, Teq SMART. Mindegyik asztalunk úgy készül, hogy megfeleljen a szigorú minőségi elvárásoknak. Az X, LITE, ONE és SMART asztalok ideális sporteszközök közterületek, szállodák, parkok, iskolák, családok, klubok, szabadidőközpontok, fitneszközpontok és strandok számára.

Az asztalok a mozgáskorlátozottak számára is kínálnak szabadidős elfoglaltságot, hiszen a szabályok sokszínűsége segít megtalálni mindenkinek a számára optimális sportot.

További információ: teqball.com/hu/shop

TrackateamTrackateam

A saját fejlesztésű Trackateam nevű szoftverünk egy adminisztrációs szoftver innovatív sportegyesületek számára, amely számos olyan funkcióval rendelkezik, amely segítheti egy teljes klub mindennapi működését.

Olyan funkciókkal rendelkezik, mint például: edzéstervek összeállítása, felmérések készítése, eseménynaptár, ahol megtalálható az összes létrehozott edzés, mérkőzés, továbbá jelenlét monitoring, tagdíj kezelés (online kártyás fizetés is lehetséges), nyilvántartás, ahol megtalálhatóak a sportolói profilok a legrészletesebb adatokkal, egészségi állapot követése, automatikus iskolai kikérők generálása és elküldése, virtuális raktár az eszközöknek és egy fejlesztés alatt álló videóelemző modul.

TSO MedicalTSO Medical Hungary Kft.

A TSO Medical Hungary Kft. hazai és nemzetközi sporttrendek szakértőjeként innovatív, prémium kategóriás beruházások kivitelezésére specializálódott. Az elmúlt évek során az addig dinamikusan fejlődő sporttechnológiai ágazatok robbanásszerű fejlődésen mentek keresztül, melyekkel bizony lépést tartani sem könnyű.

Cégünk a legmodernebb, leghatékonyabb megoldásokat biztosítja ügyfelei és sportolói számára, legyen szó teljesítményfokozásról, teljesítménydiagnosztikáról, vagy rehabilitációról.

Portfóliónkat piacvezető cégek termékeiből állítottuk össze és teljes körű, professzionális szolgáltatást kínálunk a tervezéstől a beszerzésen át az eszközök üzemeltetéséig és a megfelelő humánerőforrás biztosításáig.

Projektek

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!