Publikációs lehetőség

Felhívjuk a Sport és Innováció Konferencia előadói figyelmét, hogy a Testnevelési Egyetem tudományos folyóirata, a "Testnevelés Sport és Tudomány (TST) / Physical Education, Sport and Science (PSS)", várja az előadásokon alapuló cikkeket. Az újság célja magas szakmai színvonalú írások közlése magyar, illetve angol nyelven a sporttudomány és a gyakorlati sportszakmai munka területein. A folyóirat fórumot biztosít az eredeti közleményeknek, review-cikkeknek és könyvrecenzióknak, továbbá a Testnevelési Egyetemen tartott sporttudományi konferenciák válogatott absztraktjainak. Az eredeti közlemények és az áttekintő cikkek lektori folyamaton mennek keresztül (két független, anonim bíráló), a könyvrecenziók felkérésre történnek.

TST/PSS

A TST/PSS várja a sporttudományokkal foglalkozó kéziratokat, eredeti közleményeket és összefoglaló tanulmányokat, amelyek a testnevelés, edzésmódszertan, társadalom- és természettudomány területén folyó kutatásokról számolnak be. Ezen felül szeretnénk a sport bármely aspektusában végzett kísérletek, kutatások eredményeiből születő publikációknak is fórumot adni. Mivel újságunk kétnyelvű, mind hazai, mind külföldi szerzőktől várunk spottudományokkal kapcsolatos kéziratokat. A közelgő konferencia kapcsán sportinnovációs tematikus számot tervezünk.

Kérjük, hogy kéziratát küldje Prof. Koller Ákos főszerkesztőnek a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 2019. november 30-ig.

Projektek

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!